Začátkem února studio Rockstar Games potvrdilo aktivní vývoj nového Grand Theft Auto. Zástupci týmu prohlásili, že s každým novým projektem je vždy jejich cílem výrazně překonat to, co přinesli dříve. Hráči tak mají velká očekávají a dychtí po každém střípku informací. Na ty oficiální si ale budeme muset ještě počkat. Místo nich tu máme další spekulace.

Kdysi dávno někdo na internetu napsal, že GTA 6 bude mít dva příběhy – jeden z pohledu gangstera a druhý z pohledu policisty. To je dle mého zajímavá představa. Nové spekulace tvrdí, že hlavním postavami nebudou zločinec a policista, ale bratr a sestra, kteří byli po smrti rodičů rozděleni. To máme vidět v prologu odehrávající se během roku 2003.

S těmito informacemi přišel Matheusvictorbr, jenž v minulosti prozradil mnoho zajímavého o Grand Theft Auto. Dle něj se herní mapa bude dynamicky měnit v závislosti na našich akcích – například při opětovné návštěvě čtvrtí si všimnete destrukce (ano, GTA 6 má mít zničitelné prostředí) a nových budov. O tom už jsme jednou také slyšeli, tak uvidíme, co je na tom pravdy.

Co se data vydání týče, tak nás Grand Theft Auto 6 prý čeká v roce 2024. Náznaky naznačují, že trailer bychom mohli vidět na konci letošního roku.

Připomínám, že jde o spekulace, které nejsou potvrzené. Každý díl této gangsterské série se řadí mezi nejočekávanější hry, z toho důvodu se o každém hodně spekuluje, ale spousta domněnek není pravdivá. Vás o nich informujeme jen pro zajímavost.