Sony přináší další screenshoty z nedávno potvrzeného God of War: Ragnarök, které doplňují artworky hlavních postav.

Kromě hlavních hrdinů v podobě Krata a Atrea, které opět ztvární Christopher Judge a Sunny Sulji, se vrací Brok (Robert Craighead), Sindri (Adam J. Harrington), nebezpečná Freya (Danielle Bisutti) a Mimir (Alastair Duncan).

Mezi novými postavami máme už dříve představeného otylého Thora (hraje Ryan Hursta), Týra (Ben Prendergast), Durlina (Usman Ally) a Angrbodu (Laya DeLeon Hayes). Angrboda je v severské mytologii manželka Lokiho a matka Fenrira a Jormungandra. Vidět jsme ji mohli v nedávném gameplay traileru.

Největší rozruch vzbudil Thor. Bůh hromu a blesku schytal od některých fanoušků velkou kritiku. Vadí jim, že je obézní a nepodobá se svému protějšku známého například z komiksů a filmů Marvelu.

Verze Thora od vývojářů God of War: Ragnarök vychází z mytologie. Fanoušci ale trvají na tom, že by měl být štíhlejší a mít svaly. Vadí jim, že nevypadá hrozivě.

Další si všímají, že se Thor nepodobá postavě, která se objevila ve snu Atrea na konci předešlého dílu God of War. Tady je ale třeba připomenout, že to byla jen vize v mysli chlapce, jenž boha hromu a blesku nikdy neviděl.

Naštěstí se ozývají i pozitivní oslavy podporující vývojáře. Ti na obranu připomínají, že návrh Thora odpovídá popisu postavy, kterou Mimir citoval v God of War z roku 2018. Tam obra nazval tlustým.

Jaký názor na Thora a další postavy máte vy? God of War: Ragnarök je v plánu na rok 2022 pro PlayStation 5 a PlayStation 4.