Deus Ex: Mankind Divided možná nebyl tak peckový jako jeho předchůdce DE: Human Revolution, ale rozhodně stál za pozornost. Vydavatelství Square Enix si uvědomuje, že Mankind Divided nakonec nebylo takový hit, ale stále značce věří. Šéf vydavatelství Yosuke Matsuda sdělil, že na značku se nezapomnělo, ale dojde na ni řada až v té době, kdy budou hotové jiné hry nejvyšší priority.

"Nikdy jsme nemluvili o zrušení značky. Z nějakého důvodu se ale tato zpráva šíří trhem," řekl Matsuda serveru GamesIndustry.

"Eidos Montreal vždy dělalo na Deus Ex hře a na tom se nic nemění. Problém tkví v tom, že máme omezené zdroje. Máme několik dalších titulů ve vývoji, které jsou nějak seřazené. Samozřejmě by bylo skvělé, kdyby vyšly všechny najednou, nicméně některé z nich zkrátka na svůj čas musí počkat. Proč není ve vývoji nic ze světa Deus Ex? Zkrátka nyní děláme na jiných věcech."

Matsuda dodal, že značka je pro Square Enix velice důležitá a že již nyní se diskutuje o tom, jak se bude vyvíjet dál. Je tak možné, že práce začnou možná dřív, než se může na první pohled zdát.