Vývojáři z CD Projektu RED poskytli komunitě základní modifikační nástroje pro Cyberpunk 2077. Pomocí těchto nástrojů můžou tvůrci modu snadněji upravovat hru a vytvářet nové věci.

Zástupci polského studia slibují, že budou nástroje udržovat aktuální, aby byla zajištěna kompatibilita s jednotlivými aktualizacemi PC verze Cyberpunk 2077. Vývojáři chtějí postupně nástroje obohacovat o další sady. Nyní ale pracují na opravě hry, zejména různých problémů, chyb a špatné optimalizaci na konzolích. Pak dojde na slibované bezplatné dodatečné balíčky a vylepšení pro novou generaci konzolí.

Ještě před zveřejněním první sady modifikačních nástrojů vznikaly nejrůznější modifikace, které akční RPG od tvůrců Zaklínače nejen vylepšovaly, ale také obohacovaly novým obsahem. Stáhnout si například můžete mod pro změnu počasí v Night City, vylepšit si řízení vozidel nebo opravit konfiguraci u starších grafických karet. Pokud máte zájem, podívejte se na Nexusmods.

Cyberpunk 2077 vyšel s českými titulky na PC, PlayStation 4, Xbox One a Google Stadia. V rámci zpětné kompatibility je možné hru hrát na PlayStationu 5 a Xboxu Series X/S.

Přečtěte si také: Cyberpunk 2077: Vývojáři pracují na závažné chybě po patchi 1.1