Japonské studio Kojima Productions u příležitosti pětiletého výročí slibovalo překvapení. Mnozí očekávali oznámení nové hry. Na pokračování Death Stranding, případně úplně novou hru, si ale budeme muset počkat. Místo ní přichází spojení s Cyberpunkem 2077.

CD Projekt RED se dohodl na partnerství s Kojima Productions. Výsledkem je crossover mezi Death Stranding a Cyberpunkem 2077. Do PC verze Death Stranding bude dnes přidán nový obsah v rámci patche 1.05. Těšit se můžete na nové mise s postavami a lore Cyberpunku 2077, stejně tak nové vybavení v podobě in-game položek i kosmetických věcí.

Přečtěte si také: Cyberpunk 2077: Daniel Vávra byl ze začátku zmaten. Pak si ale hru užil

Sam Porter Bridge bude schopný po aktualizaci hackovat senzory MULE, omráčit protivníky pomocí Odradeksu a zkratovat nepřátelská vozidla. Odemknout si můžete stroj Reverse Trike, Johnny Arm po vzoru robotické ruky Johnnyho Silverhanda, nové hologramy a několik módních předmětů, včetně slunečních brýlí Johnnyho Silverhanda.

Bohužel nevíme, zda obsah dorazí také do PlayStation 4 verze Death Stranding. Pravděpodobně ne, stejně jako crossover s Half-Life: Alyx.

Když už jsme u toho, tak před časem byla Forza Horizon 4 obohacena o vůz z Cyberpunku 2077. Dostanete se k němu skrz event Nightcity.exe v Edinburgu. Když porazíte soupeře, získáte Quadra Turbo-R V-TECH do své garáže.