Kdyby nedošlo k odložení Cyberpunku 2077, dnes jsme se mohli téhle hry konečně dočkat. Bohužel jsme se místo toho museli spokojit s pátou epizodou streamu Night City Wire. Ta se tentokrát velmi úzce zaměřovala na herce Keanu Reevese a jeho postavu Johnnyho Silverhanda.

Nový trailer nám z jeho postavy ukazuje dost věcí a pohled do zákulisí (behind-the-scenes) jakbysmet. Vidět můžeme především několik nových scén a dostaneme lepší pohled na samotný charakter Johnnyho. Vývojáři je navíc tato postava popisovaná jako spolu-protagonista.

Přečtěte si také: Cyberpunk 2077 se nám připomíná v dalších gameplay záběrech

Další část streamu se zaměřovala na hudbu a soundtrack ve hře. Tentokrát nejen tu „licencovanou“, ale i zcela originální. Dočkat bychom se měli různorodých doprovodů, včetně tvrdých a ambientních písniček a melodií.

Pokud se o tom chcete sami přesvědčit, vývojáři plánují v několika krátkých chvílích zveřejnit šest skladeb zcela zdarma. Pro streamery je dobrá zpráva, že licencovaná hudba půjde ve hře vypnout.

Poslední část streamu se pak zaměřovala na technologii JALI, která pohání animace tváří ve hře tak, aby každý dabing, nejen ten anglický, ale i v dalších jazykových mutacích, měl ideální a přesný lip-sync.

Také padly informace o herních odměnách. Pokud si hru aktivujete na GOG.com, získáte speciální odměny, jako je například bunda inspirovaná Zaklínačem a pro jednotlivé hry od CD Projekt RED získáte další odměny. Do Gwentu například speciální karty a titul „Breathtaking“.

V neposlední řadě došlo ještě na jeden trailer, který ukazuje další části hry a vysvětluje fungování světa hry, včetně základní premisy hlavního příběhu. Cyberpunk 2077 vychází s českými titulky na PC, PS4 a Xbox One 10. 12. 2020, a to s možností hrát i na PS5 a Xbox Series X/S bez dalšího placení.