Krátce po katastrofálním uvedení hry Cyberpunk 2077 na trh začala společnost Microsoft nabízet rozšířenou podporu pro zákazníky, co si zakoupili hru pro konzole Xbox na Microsoft Store. Hráči mohli hru vrátit a dostali zpět své peníze za zakoupení Cyberpunku 2077. Americká společnost tehdy uvedla, že tato politika bude platit až do odvolání.

Nyní Microsoft plánuje tyto velkorysé náhrady ukončit. Od 6. 7. letošního roku bude Cyberpunk 2077 opět spadat pod standardní pravidla pro vrácení peněz za digitální verzi hry.

„Tým CD Projekt RED nadále usilovně pracuje na vylepšení hry Cyberpunk 2077 pro hráče na Xboxu a provedl řadu aktualizací. Vzhledem k těmto aktualizacím se Microsoft od 6. 7. vrací ke standardní politice vrácení peněz za digitální verzi Cyberpunku 2077, a to jak za nové, tak za stávající nákupy,“ uvedla firma v prohlášení.

Přečtěte si také: Po třech měsících další větší patch pro Cyberpunk 2077

Podle standardních zásad společnosti Microsoft jsou všechny prodeje digitálních her považovány za konečné, ale můžete požádat o vrácení peněz. V takovém případě Microsoft rozhodne, zda na vrácení peněz máte nárok.

Zpráva o změně týkající se vrácení peněz za Cyberpunk 2077 z Microsoft Store přichází po pondělním návratu hry do PlayStation Store. Sony na rozdíl od Microsoftu hru ze svého digitálního obchodu odstranila a přestala ji nabízet svým zákazníkům. V současné době Sony doporučuje hrát titul na PS4 Pro nebo PS5.