Jak se zdá, v polském studiu CD Projekt RED slyšeli, že máme rádi oznámení. A tak na sociálních sítích oznámili, kdy oznámí více informací spojených s chystanou placenou expanzí Phantom Liberty pro Cyberpunk 2077. A bohužel to jen tak nebude. Tvůrci nám hodlají nabídnout více podrobností o očekávaném rozšíření až v průběhu letošního června/júna.

Vypadá to tedy, že na Phantom Liberty si ještě počkáme. I kdyby CD Projekt RED expanzi vydal už v červnu, tedy krátce po aktuálně slibovaném zveřejnění nových informací, pořád nás čeká několikaměsíční čekání. Raději bychom se ale měli připravit na to, že expanze Cyberpunku 2077 dorazí na trh až někdy během druhé poloviny roku.

Naposled se nám projekt Cyberpunk 2077: Phantom Liberty představil na konci minulého roku, kdy během The Game Awards vyšel zajímavý teaser s českými titulky. Ten přiblížil nové lokace, jež při hraní navštívíme. V první řadě ale odhalil, že po Keanu Reevesovi, jenž se v expanzi znovu objeví jako Johnny Silverhand, přichází další hvězdná tvář. Tou je známý herec Idris Elba, který byl obsazen do role agenta FIA Solomona Reeda. Nedávno jsme se zase dozvěděli, že z hlediska rozpočtu je Phantom Liberty dosud největší DLC nebo expanze od CD Projektu RED.