Expanze Phantom Liberty pro Cyberpunk 2077 vyjde někdy během příštího roku a první detaily o jejím obsahu už pomalu, ale jistě pronikají na denní světlo Night City. Zhruba před měsícem jsme tu měli první teaser následovaný potvrzením, že se v expanzi znovu objeví herec Keanu Reeves jako Johnny Silverhand. A nyní došlo na odhalení nové rádiové stanice.

Čím je nezávislá stanice 89.7 Growl FM zvláštní? Tím, že během hraní na ní budeme moci poslouchat skladby vytvořené komunitou. Studio CD Projekt RED totiž spustilo speciální soutěž, ve které mohou hráči a fanoušci přispívat s vlastními výtvory, jež se poté mohou dostat do hry, aby obohatily repertoár stanice 89.7 Growl FM. Tu provozuje DJka jménem Ash.

CD Projekt RED hodlá ze všech příspěvků vybrat 12 až 15 písní, přičemž autoři těchto výherních kousků získají finanční odměnu ve výši 3000 amerických dolarů, tašku s upomínkovými předměty Cyberpunku 2077 (včetně sošky, která je součástí sběratelské edice) a podle všeho také licenci na sadu audio softwaru iZotope Elements Suite.

Pokud se chcete zkusit zařadit mezi výherce, doporučujeme vám navštívit příslušnou webovou stránku a seznámit se s pravidly a požadavky. Zde je pak také možné uploadovat váš výtvor a nechybí tu ani speciální upoutávka na samotnou soutěž i chystanou rádiovou stanici, kterou najdete také výše. Nám ostatním nezbývá než se těšit na to, co nakonec při hraní expanze Phantom Liberty uslyšíme, a čekat na další novinky.