CD Projekt RED dnes odpoledne vydal novou aktualizaci pro Cyberpunk 2077. Vývojáři v rámci hotfixu 1.22 opravili chyby na všech platformách, včetně těch vážnějších, co bránily v postupu.

Přečtěte si také: Cyberpunk 2077: Za problémy můžou přehnané ambice a odlišnosti se Zaklínačem

Polská společnost se snaží očekávanou hru opravit od konce minulého roku. Za poslední dobu dorazily dva velké patche a několik menších aktualizací. Ta dnešní se zaměřuje na opravu chyb a problémů v různých příběhových a vedlejších misích. Zejména ty příběhové mohly hráčům bránit v postupu, jako například nefunkční výtah, zaseknutí důležité postavy či nemožnost otevřít telefon na začátku úkolu, stejně tak využívat zbraně v průběhu mise.

Kromě toho je součástí hotfixu 1.22 ještě oprava chybějícího oblečení u NPC, oprava rozhraní pro arabské titulky a specifické problémy se stabilitou a výkonem. Mimo jiné optimalizace grafického čipu u konzole Xbox One a oprava správy paměti u PlayStationu 5.

Přečtěte si také: Kolik hráčů zažádalo o vrácení peněz za Cyberpunk 2077?

Cyberpunk 2077 vyšel koncem minulého roku s českými titulky na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Na PlayStationu 5 a Xboxu Series X/S funguje hra prostřednictvím zpětné kompatibility. Silnější hardware next-gen konzolí od Sony a Microsoftu je i přes absenci vylepšení ze strany vývojářů znát. CD Projekt RED plánuje v budoucnu vydat bezplatnou aktualizaci s vylepšením pro PS5 a Xbox Series X/S.