Dobré ráno. Pohodlně se usaďte a vychutnejte si při snídani, cestě do školy/práce nebo kdykoli jindy naši pravidelnou rubriku Stručně. Každé všední ráno v 5:30 (ve výjimečných případech později) vám přineseme to nejzajímavější z herního světa.

- Hideo Kojima a Norman Reedus mohou znovu spolupracovat. Známý hollywoodský herec ze seriálu Živí mrtví ztvárnil hlavního hrdinu Death Stranding a nyní prozradil, že s Kojimou je v kontaktu a diskutují o dalším projektu. Může to být horor, o kterém se v poslední době spekuluje.

- Ed Boon slíbil další podporu pro Mortal Kombat 11, nebyl ale konkrétní. Na detaily si musíme počkat, prý ale budeme překvapeni. Čekají nás další postavy do této krvavé bojovky?

- Společnosti Nintendo a Lego oznámily spolupráci. Zatím máme k dispozici pouze teaser trailer lákající na LEGO Super Mario. Podle všeho půjde o nový set kostiček, stejně tak by ale mohla spolupráce přinést hru s kostičkovým Mariem a jeho přáteli.

- Mezi dubnem 2020 a březnem 2021 vyjde Panzer Dragoon Voyage Record. Hra je určena výhradně pro virtuální realitu, ale ještě neznáme cílové platformy. Místo toho víme, že titul nabídne známé úrovně z předešlých Panzer Dragoon her. Současně vzniká remake Panzer Dragoonu pro Switch, Xbox One a PC.

- Cyberpunk 2077 je v poslední fázi vývoje. Adam Badowski, vedoucí studia CD Projekt RED, prozradil, že čekají na věkové ohodnocení (PEGI, ESRB atd.) a mezitím leští technické aspekty hry a testují ji. Jinými slovy, ratingové agentury už mají hru k dispozici. Její premiéra je v plánu na 17. 9.

- Epic Games Store byl vylepšen o tlačítko wishlist, přes který si můžete dát vybrané hry do seznamu přání a sledovat je. V další aktualizaci bude možnost upozornění na updaty hry a notifikace o slevách do e-mailu, případně o předobjednávkách.

- Sony, Sucker Punch Productions a Dark Horse pro fanoušky Ghost of Tsushima připravili 208stránkový art book. Umělecká kniha je inspirována tradičním Japonskem a vyjde 30. 6., čtyři dny po vydání hry na PS4. V art booku si detailně prohlédnete rozsáhlá a exotická místa, ilustrace postav, různorodou krajinu a schéma bojových technik samuraje. Art book se bude prodávat za 50 dolarů.

- Jason Schreier z Kotaku před několika měsíci potvrdil příchod PC verze Horizon Zero Dawn. V té době si vysloužil spoustu nadávek od fanoušků PlayStationu, kteří nevěřili tomu, že by exkluzivita Sony vyšla na počítače. Včera byla PC verze oficiálně oznámena a Schreier vybídl fanoušky PlayStationu, aby se mu omluvili.

- Insider, jenž nás informoval o Call of Duty: Warzone, tvrdí, že v letošním roce kromě hlavního Call of Duty vyjde ještě Modern Warfare 2 Remastered. První zmínky pochází z roku 2018, na začátku roku 2019 odhalila remaster ratingová agentura PEGI a o pár měsíců později i obchod Microsoftu. Dle insidera došlo k odkladu z důvodu multiplayeru. Activision chce remaster Modern Warfare 2 vydat s kampaní i multiplayerem.

- Hudební skupina The Death Set zmínila neoznámenou hru Tony Hawk 2020. Oficiálně víme, že americký skateboardista Tony Hawk chystá novou hru, ale je pozitivní o ní takto slyšet. The Death Set budou mít ve hře pět písniček.

- V Destiny 2 začala nová sezóna s novým Seraph Tower eventem, který přináší další část příběhu. Kromě toho aktualizace obsahuje nové legendární zbraně a brnění, stejně tak se vrací Trials of Osiris.

VYBRANÉ ČLÁNKY Z PŘEDEŠLÉHO DNE: