V blízké době bychom se konečně měli dočkat připravovaného anime Edgerunners, které produkuje CD Projekt RED ve spojení se studiem Trigger a Netflixem. Zároveň nás vývojáři Cyberpunku 2077 navnazovali na nové Night City Wire, ve kterém se obvykle ukazují novinky, jež se do hry chystají. Není tak divu, že nakonec právě tento nový obsah bude mít mnoho společného právě s anime Edgerunners.

CD Projekt RED na svém Instagramu zveřejnil, že nové věci budou inspirovány seriálem. Máme se dočkat nových misí, zbraní a dalšího obsahu. Zatím není jasné, kolik toho ve finále do hry přibyde, ale rozhodně se můžeme těšit na reference, které potěší všechny nadšence seriálu. S trochou štěstí by se v Cyberpunku 2077 mohlo objevit i nějaké nové zajímavé vozidlo.

Vše se dozvíme ve speciální epizodě Night City Wire 6. září / septembra v 17:00 našeho času. Vidět bychom měli nejen právě nový obsah do hry, ale i podrobnosti o anime samotném. Na streamu se objeví Miles Tots (designér úrovní) a Patrick Mills (designér misí).

Spekuluje se dokonce, že by toto mohl být jeden z největších updatů hry vůbec. Na odhalení si však budeme muset ještě chvíli počkat.