O tom, zda-li Cyberpunk 2077 vyjde ještě letos, už padlo několik fám a přidání roku 2019 k položce hry na některých obchodech, ale jeví se to ne zrovna pravděpodobně. Jisté je, že CD Projekt jej musí vydat do roku 2021, a momentálně nejpravděpodobněji vypadá příští rok. Vypovídá o tom tweet herního insidera Jasona Schreiera, ve kterém zároveň uvádí zajímavou informaci o tom, že letos to přece jen mohlo cvaknout, ale...

Schreier uvádí, že více zdrojů mu sdělilo, že Cyberpunk 2077 byl zvažován pro letošní rok. Nicméně dle situace ve studiu se jednalo (jedná) o nemožnou metu. Jeho osobní odhad je tedy rok 2020, případně by se na E3 mohl oznámit ještě tento rok, avšak dočkali bychom se odložení právě na 2020. Schreier navíc odpověděl jednomu uživateli, že "plánovaný odklad" je docela běžnou praktikou společností.

Kdyby se rok 2020 potvrdil, symbolickým dnem vydání by mohl být 7. červenec. Nejenže by to vypadalo vůči názvu pěkně a symbolicky, navíc jedná se o úterý, a úterý je společně s pátkem standardním dnem pro vydávání nových her. Chápeme se. Mrk mrk.