Pokud nemáte dostatečně výkonný počítač/notebook a toužíte po Cyberpunku 2077, tak pro vás máme dobrou zprávu. CD Projekt RED oznámil, že jejich připravované kyberpunkové akční RPG bude v den vydání dostupné v rámci GeForce Now. Chybět nebude podpora ray tracingu. Stačí si tak koupit hru na Steamu a máte přístup ke GeForce Now zajištěný.

Po Google Stadia tak Cyberpunk 2077 zavítá i na druhou streamovací platformu. Služba GeForce Now od společnosti Nvidia byla ve finální verzi spuštěna začátkem tohoto měsíce a hraní PC her v cloudu bylo zpřístupněno všem zájemcům. GeForce Now můžete využívat v rámci bezplatného členství, které zpřístupňuje servery, na nichž můžete hrát hodinu bez přerušení. Se členstvím Founders je možné hrát bez přerušení šest hodin a také si vychutnat RTX tituly.

V rámci členství Founders máte možnost si na 90 dnů službu zdarma vyzkoušet a poté platit 5,49 euro za měsíc, respektive 139 Kč v České republice měsíčně po dobu dalších 12 měsíců. Uživatelé obou plánů se budou moci po uplynulé době hraní na jedno připojení opakovaně připojovat bez omezení. Oba plány podporují streamování v rozlišení až 1080p při 60 fps. Pouze s předplatným Founders je ale možné využívat v cloudu technologii ray tracing.

Více informací se o GeForce Now dočtete v našem předešlém článku.

Cyberpunk 2077 vyjde 17. 9. 2020 s českými titulky na PC, PlayStation 4 a Xbox One.