Na letošním Gamescomu bylo na neveřejné konferenci ukázáno demo Cyberpunku 2077. Mise, kterou si mohli novináři zahrát, se dala projít dvěma styly. V misi je za úkol doručit čip, který obsahuje 50 000 kreditů. Pokud chcete, můžete ho skupině zbraňových dealerů jednoduše odevzdat a tím mise končí.

Na druhou stranu je škoda peníze jen tak zahodit, proto máte možnost otočit se proti dealerům a při předávce je zabít. Vůdce skupiny, Royce, se však pokusí uprchnout. Poté, co ho doženete, se honička promění v boss fight. Abyste Royce mohli zabít, musíte mu zničit slabé místo na zádech - následně je relativně snadné ho rozstřílet.

Podle tohoto dema se zdá, že boss fighty nebudou povinné a minimálně nějaké z nich se budou dát obejít. Bossové jsou rozhodně zajímavým přídavkem do hry, na druhou stranu s nimi někteří hráči můžou mít problémy. Udělat je volitelnými je proto rozhodně dobrou myšlenkou. Bude zajímavé vidět, jak budou tyto části hry vypadat v její finální verzi. Co si o bossech myslíte vy?

Sledujte speciální stream zde.