Už dlouhou dobu víme, že Cyberpunk 2077 bude mít velmi detailní editor postav, v němž si budete moci přizpůsobit svého hrdinu nebo hrdinku s názvem V a užít si příběh ve futuristickém světě Night City. Na povrch se ale dostávají zajímavé detaily, které podtrhují, že tvůrci Zaklínače u svého nového projektu myslí skutečně na všechno.

Německá oficiální stránka Cyberpunku 2077 připomenula velkou svobodu s ohledem na reprodukční orgány hrdiny, včetně délky a tvaru pohlavního orgánu. Současně ale uvedla, že budeme moci zvolit tvar zubů, a dokonce i délku nehtů. „Svoboda je pro nás důležitá nejen ve hře, ale také při tvorbě vaší postavy,“ dodal popisek.

Nezapomeňte, že příští týden, 19. 11. v 18:00, se koná další Night City Wire. Tentokrát bude vysílání zaměřeno na Johnnyho Silverhanda. Při čekání si můžete poslechnout novou skladbu. Ta byla vytvořena speciálně pro Cyberpunk 2077, který po několika odkladech vyjde 10. 12. letošního roku s českými titulky na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Na PS5 a Xbox Series X bude hratelný skrz zpětnou kompatibilitu. Bezplatné vylepšení je v plánu až na rok 2021.

Na internet také unikly trofeje Cyberpunku 2077. Do světa je poslal YouTuber LegacyKillaHD, který je získal přes GOG Galaxy. Při jejich zveřejnění varoval před možnými spoilery. K úniku se stihl vyjádřit Marcin Momot, jenž uvedl, že naštěstí zůstaly skryty tajné cíle.