Night City po poslední aktualizaci vzkvétá. CD Projekt RED se dnes pochlubil dalším skvělých úspěch, který dokazuje, že o Cyberpunk 2077 je nyní skutečně zájem.

Hru, která původně vyšla 10. 12. 2020, čtyři týdny v řadě hraje přes milion hráčů denně. Minulý měsíc Cyberpunk 2077 překonal hranici 20 milionů prodaných kusů po celém světě a na všech platformách, což je nárůst dva miliony od hlášení ze 14. 4. 2022.

Připomeňme, že v roce 2023 je v plánu první a zároveň poslední příběhové rozšíření. Jmenuje se Phantom Liberty a dostupné bude pouze pro PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Na PS4 a Xbox One se nedostane.

Hlavní tým Cyberpunku 2077 se teď stěhuje do Bostonu, kde firma zakládá nové studio a první kanceláře CD Projektu RED ve Spojených státech amerických. Tento tým bude spolupracovat s lidmi z Vancouveru a Varšavy na plnohodnotném pokračování, pracovně je označováno jako projekt Orion. O něm ale zatím víme jen to, že hodlá dokázat úplnou sílu a potenciál univerza Cyberpunku. Ať už to znamená cokoliv.

Kromě nového Cyberpunku chystá CD Projekt RED ještě novou trilogii Zaklínače, úplně novou značku a další projekty. Více zde.