Nedávno oznámený Crysis Remastered doprovázela strohá tisková zpráva a nic neříkající teaser trailer. Není tak divu, že dnes již smazaný tweet Toma Willitse ze studia Saber Interactive, které na předělávce spolupracuje, způsobil mezi fanoušky této sci-fi série menší poprask.

Willits na Twitter napsal, že se brzy o remasterech dozvíme více informací. Použil množné číslo, stejně jako Crytek v tiskové zprávě, ve které zmiňoval singleplayerové kampaně. Vzápětí se rozjela diskuze, že by Crysis Remastered mohl obsahovat rozšíření Warhead. Mezi těmi šílenějšími nápady bylo, že by šlo o remaster všech tří dílů Crysis. Tím by Crytek skutečně překvapil.

Pokud jste se těšili na objemnou kolekci Crysis, tak vás zklamu. Německá společnost Crytek všechny tyto domněnky vyvrátila. Zástupce studia pro server Inverse objasnil, že Crysis Remastered zahrne kampaň prvního dílu a rozhodně ne Warhead, Crysis 2 nebo Crysis 3. Jak bylo již dříve potvrzeno, Crysis Remastered nepřinese ani multiplayer.

CRYSIS REMASTERED JE JEN PŮVODNÍ HRA, NEZAHRNE WARHEAD ANI ŽÁDNÉ JINÉ DÍLY ZE SÉRIE.

ZÁSTUPCE CRYTEKU

Crysis Remastered byl oznámen v polovině tohoto měsíce a vyjde na PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch během letošního léta. Původní Crysis dorazilo v roce 2007 a ve své době šlo o nejnáročnější hru na hardware. Mnozí hráči si museli koupit nový počítač, aby Crysis spustili. Jsem opravdu zvědav, jak bude remaster vypadat dnes.