Crytek ukázal Crysis Remastered ve verzi pro Nintendo Switch a prozradil základní informace. Vylepšená verze populární first-person střílečky z roku 2007 poběží na konzoli při 30 snímcích za sekundu v rozlišení 720p-900p v doku. V handheld režimu máte očekávat rozlišení 540p-720p.

Port Crysis Remastered pro Switch mělo na starost zkušené studio Saber Interactive, které je podepsáno i za kompletní edicí Zaklínače 3 pro stejnou platformu.

Stream výše ukazuje zhruba půl hodiny z hraní a odhaluje, že Switch verze podporuje FXAA efekty, ale nemá ray tracing. Místo toho se vývojáři soustředili na textury ve vysoké kvalitě, globální nasvícení, ohebnou vegetaci, dynamické rozlišení, zaměřování přes gyroskopy nebo na rozmazaný pohyb.

Podle odborníků z Digital Foundry je těžké představit si lepší port pro Nintendo Switch. Kvalita grafického zpracování je dle všeho viditelně lepší než v Zaklínači 3 a je také vidět, že pro port byly využity verze z PS3 a Xbox 360 éry. Přesto má ale Crysis Remastered na Switchi lepší nasvícení a detailnější destrukci. Důležité je, že si hra udržuje téměř vždy 30 snímků za sekundu.

Crysis Remastered vychází dnes na Nintendo Switch. Později dorazí hra na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Na ukázku z těchto verzí si musíme ještě počkat.