Při dlouhém čekání na stále blížící se Payday 3 to vypadá, že nám ho zkrátí tuzemští vývojáři. V brněnském Ingame Studios totiž vzniká titul Crime Boss: Rockay City, který tuto populární kooperativní akci velmi připomíná.

Hra bude zasazená do města evokující Miami v 90. letech a pyšnit se může především hvězdným obsazením. V hlavních rolích totiž nechybí taková jména jako Michael Madsen, Chuck Norris, Danny Trejo, Danny Glover nebo Vanilla Ice.

Po smrti předchozího šéfa zločinu se uvolnilo místo pro nového krále Rockay City - ale o trůn nebojujete jen vy. Vyberte si svou partu podle jejich schopností a zkušeností a plňte odvážné mise s nadějí, že odejdete s penězi, územím a nakonec i korunou,“ dočteme se v oficiálním popisku.

Hrajte za Bakera, který buduje své impérium pomocí strategie, lsti a trochy palebné síly, aby mohl provádět loupeže a zabírat území konkurenčním gangům. Vyhrát válku o území však nebude snadné - mezi Dollar Dragonem, Hielem, Cagnali a Khanem, kteří se snaží získat město pro sebe, a šerifem Norrisem, jehož cílem je zastavit vás všechny v cestě, bude tato roguelike kampaň stejnou měrou odměňovat i trestat.

Vydání Crime Boss: Rockay City je naplánováno na 28. 3. 2023 pro PC (exkluzivita Epic Games Store), Xbox Series X/S a PlayStation 5.

Ingame Studios najdeme v Brně, vede ho Jaroslav Kolář (tvůrce legendárního Vietcongu) a chce se specializovat na kooperativní střílečky pro PC a konzole. Při vývoji využívá Unreal Engine.