Crash Bandicoot 4: It’s About Time se nám postupně přibližuje, ale není to tak úplně oficiální cestou. Před pár dny jsme díky popisku hry na PlayStation Store dostali potvrzení o možnosti zahrát si nové dobrodružství Crashe v offline multiplayeru pro dva až čtyři hráče. Samozřejmostí je využití vibračních funkcí DualShocku 4 a vylepšení pro PS4 Pro.

Americký obchod GameStop zase v těchto dnech rozeslal svým zákazníkům informační e-mail s předobjednávkou, kde je láká na více než 100 úrovní. Pokud je to pravda, tak může být Crash Bandicoot 4 větší než celá N. Sane Trilogii - ta nabídla 102 levelů, včetně arény pro bitvy s bossy a tajné lokace.

Jak se zdá, studio Toys for Bob (autoři Spyro Reignited Trilogy a pomocníci s N. Sane Trilogy) si dávají na pokračování původního Crashe pořádně záležet a chtějí potěšit fanoušky.

Díky Microsoft Store jsme se zase dozvěděli o mikrotransakcích. Dá se očekávat, že půjde o nákup alternativních oblečků/skinů.

Na oficiálních stránkách hry se mezitím objevil obrázek (a poté zmizel), na kterém je poprvé vidět vzhled Dingodila, N.Tropyho a Tawny. Spekuluje se, že by hratelnými postavami nebude jen Crash, Coco a Cortex. Například Dingodil má na obrázku místo klasického plamenometu něco, co vypadá jako „water propeller“ a míří tím pod sebe.

Crash Bandicoot 4: It’s About Time vyjde 2. 10. letošního roku na PlayStation 4 a Xbox One. Activision zvažuje další platformy, hra by tak mohla zavítat na PC nebo Nintendo Switch. Vylepšení pro PS5 a Xbox Series X potvrzeno dosud nebylo.