Dlouho očekávaná zpráva je tady. Crash Bandicoot 4: It's About Time dorazí 12. 3. letošního roku na PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S a Nintendo Switch. Společnosti Activision Blizzard a Toys for Bob nezapomněly ani na počítačové hráče, pro ně bude tahle plošinovka k dispozici později v letošním roce. PC verze se bude prodávat prostřednictvím Battle.netu.

Nahoře najdete oznamovací trailer pro nové verze hry.

Crash Bandicoot 4: It's About Time na PS5 a Xbox Series X poběží v nativním rozlišení 4K při 60 snímcích za sekundu, zatímco na Xboxu Series S to bude 60 snímků, ale falešné 4K (roztáhnutí obrazu). Všechny tyto verze se pochlubí rychlým načítáním díky SSD disku a 3D zvukem. Pokud jste si hru zakoupili na PS4 nebo Xbox One, získáte bezplatné vylepšení pro next-gen konzole.

PS5 verze využije také adaptivní spouště bezdrátového ovladače DualSense u zbraní, zatímco karty aktivit vás budou informovat o vašem postupu hrou.

Hra se jinak bude prodávat za 60 eur pro PS5 a Xbox Series X/S, zatímco verze pro Nintendo Switch a PC budou stát 40 eur.

Crash Bandicoot 4: It's About Time vyšel loni na podzim pro PlayStation 4 a Xbox One. V naší recenzi jsme hru doporučili na 10/10 a napsali o ní: „Crash Bandicoot 4: It's About Time srší kvalitou. Jde opravdu o pořádný comeback po 22 letech.“