Vikinsky laděné Assassin's Creed Valhalla se nezadržitelně blíží. Pokud jste ale stále na vážkách, jestli se vyplatí do nového dílu této série jít, možná vám pomůže nově vydaný deep dive trailer, který se podrobně podívá na jednotlivé části hry.

Kromě řady nových gameplay záběrů se hlavně můžeme podívat na nové postavy, vaši osadu, kterou budete spravovat, další části herní mapy a podobně. Velký důraz má být kladen na příběh a vaše volby. Upozaděn ale nebude ani soubojový systém, který si zakládá na surovosti a pro sérii nových možnostech; zaměřit se můžete na přímý boj nebo stealth.

Přečtěte si také: Vaše osada v Assassin's Creed Valhalla bude důležitou částí hry

Chybět samozřejmě nemá bohatý herní svět plný tajemství, která odemknou nové schopnosti nebo exotickou výbavu. Včetně legendárního Excaliburu.

Dlouholeté fanoušky série zajisté potěší i návrat Skrytých, kteří se postupně přeorganizovávají na bratrstvo asasínů. S těmi budete moci spolupracovat na vraždách několika klíčových postav. Pokud byste nicméně ze hry stále potřebovali vidět víc, Ubisoft také pořádal stream, který hru představil ještě podrobněji. Pod videem pro vás máme ještě systémové požadavky, které vydavatel dnes zveřejnil.

Assassin's Creed Valhalla vychází 10. listopadu/novembra pro PC, PS4, Xbox One, Xbox Series X/S a Google Stadia. V den vydání konzole také pro PlayStation 5.