Lyže, wingsuit, kolo, snowboard, to vše jsou sporty, při kterých vám bude adrenalin proudit celým tělem a když ne v reálném životě, tak alespoň v Riders Republic, kde se těchto extrémních sportů budete moci zúčastnit již 28. 10. Vydáním to pro Riders Republic ovšem nekončí, jelikož Ubisoft má s hrou velké plány a minimálně během dalšího jednoho roku bude titul dostávat pravidelné aktualizace.

Vše začne s The Grand Opening, což je událost, která se uskuteční ještě před začátkem první sezóny. Ta bude dostupná pro všechny zcela zdarma, a tak si budete moci vyzkoušet různé multiplayerové módy, mezi nimiž najdete Mass Races a týmové Trick Battles. Těšit se můžete také na týdenní úkoly za jejichž splnění obdržíte exkluzivní odměny. Pokud máme Year 1 Pass, obdržíte raketové kolo a raketové lyže, navíc v průběhu roku se můžete těšit na dalších šest podobných šílených vozítek.

První sezóna Winter Bash se ponese v duchu zimy a přinese s sebou limitované události plné speciálních aktivit a unikátních odměn. Bude také spuštěn bezplatný Battle Pass a majitelé Year 1 Passu obdrží zimní kosmetický balíček, aby mohli svahy sjíždět ve velkém stylu.

Následovat bude druhá sezóna Showdown Time, která představí zbrusu nový herní režim. Ten byl tematicky pojmenován Showdown a nabídne speciální mapy, na kterých proti sobě budou soupeřit dva týmy o šesti hráčích.

Ve třetí sezóně se nabídka extrémních sportů rozšíří o BMX. Tahle speciální kola budou zakomponována do stávajících multiplayerových událostí a herních režimů. Výhodu budou mít vlastníci Year 1 Passu, jelikož si budou moci projít kariéru zaměřenou na BMX, díky níž obdrží nové sponzory a kosmetické odměny.

Riders Republic dorazí na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a Google Stadia již 28. 10. 2021.