Zkušený vývojář Cliff Bleszinski se vrací do herního průmyslu s novým nápadem. Designér Gears of War se na Twitteru pochlubil, že chystá novou hru a čekání na oznámení je mučenlivé.

V odpovědích následně potvrdil absenci motorových pil, což je odkaz na zbraň Lancer z Gears of War, která obsahuje motorovou pilu; jde o synonymum pro tuhle známou sérii.

Bleszinski ohledně nového projektu absolvovat setkání přes Zoom s konzultantem herního průmyslu Ramim Ismailem. Ten uvedl: „Je to tak dobré, že potřebuji víc.“ Na víc si ale budeme muset podle všeho ještě nějaký čas počkat.

Poslední roky designéra Gears of War nebyly moc veselé. Po opuštění Epic Games založil studio Boss Key a v roce 2017 vydal střílečku LawBreakers. Ta si ale nedokázala najít stabilní komunitu a později byla zrušena. Nyní Bleszinski píše monografii o svém životě a kariéře ve videoherním průmyslu. Mezitím se věnuje investicím do místních podniků ve městě Raleigh v Severní Karolíně, mimo jiné se podílí na muzikálu Hadestown, jenž obdržel osm cen Tony Awards, včetně Best Musical a Best Original Score.

Na konci roku 2018 prohlásil, že definitivně končí s vývojem her. Jak se ale nyní ukázalo, CliffyB by nikdy neměl říkat nikdy.