Předplatitelé služby GeForce NOW slyšte! Populární battle royale hra Fortnite míří i na vaše mobilní zařízení a je jedno, jestli máte Android nebo iOS. Tato služba vám zajistí plynulý chod hry úplně všude, jediný požadavek je mít dobré připojení k internetu.

Fortnite s optimalizovaným dotykovým ovládáním opouští režim uzavřené bety a čekací listina na tento titul se ruší. Nyní je k dispozici všem členům streamovací služby. Uzavřené bety se zúčastnilo něco kolem 500 000 hráčů. Ti se zapojili do více než čtyř milionů relací a pomohli tak hru vypilovat k dokonalosti.

Díky tomu vypadá dobře, ovládání je intuitivní, přehledné a snadno pochopitelné. Jednotlivá tlačítka nepřekáží, menu najdete přímo na displeji, které využijí hlavně hráči na mobilních zařízeních. Právě tady se uživatelé nemusí ničeho bát. Zatímco na Androidu vše pojede skrze nativní aplikaci, u iOS stačí otevřít prohlížeč Safari a hra je připravené.

Pro lidi, kteří spolupracovali v rámci uzavřeného betatestování, dostanou jako odměnu tři dny zdarma do služby GeForce NOW Priority.