Společnost Nacon nabízí první ukázku ze závodní hry WRC 10. Podíváme se na chorvatskou rallye, která se jezdí výhradně na asfaltu. Jeho povrch je vlivem špatného počasí v regionu často rozbitý a poškozený. V srdci chorvatského venkova na hráče čekají extrémně úzké silnice vyžadující bezchybné řízení.

WRC 10 se kromě letošní rallye sezóny se čtyřmi novými destinacemi (mimo Chorvatska je to Estonsko, Belgie a Španělsko) pochlubí retrospektivním režimem. Ten nabídne možnost znovu prožít 19 událostí, které utvářely historii šampionátů. Ty vyžadují, abyste se přizpůsobili závodním podmínkám. Těšit se můžete na 20 legendárních značek jako Alpine, Audi, Lancie, Subaru, Ford, Mitsubishi nebo Toyota. Chybět nebude režim kariéry, široká škála aktivit pro více hráčů a všech 52 oficiálních týmů z kategorií WRC, WRC2, WRC3 a Junior WRC.

Přečtěte si také: Představeno WRC 10. Láká na intenzivní a realistické závody

WRC 10 vyjde 2. 9. letošního roku na PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4 a Xbox One. Později se dostane i na Nintendo Switch.

Od roku 2023 má práva na FIA World Rally Championship (WRC) britská společnost Codemasters (vlastní ji Electronic Arts), která vytváří hry DiRT, F1, GRID nebo OnRush. Pod Codemasters spadá také Slightly Mad Studios, autoři Project Cars a Fast & Furious Crossroads.