Krev v pokračování středověké multiplayerové kontaktní akce poteče od 8. 6. letošního roku. To je datum vydání pro PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4 a Xbox One verze hry Chivalry 2.

Příznivce Steamu zklameme, podle zástupců Torn Banner Studios se Chivalry 2 pro počítače bude prodávat výhradně přes Epic Games Store. 26. 3. je v plánu start testování uzavřené beta verze pro PC. K testům, které potrvají do 29. 3., se dostanou hráči s předobjednávkou hry.

Ve hře Chivalry 2 se budete účastnit obrovských středověkých bitev a užijete si kontaktní souboje. Na výběr budete mít ze čtyř základních tříd bojovníků a k dispozici bude bohatý arzenál nástrojů na zabíjení - kupříkladu meče, kladiva, dýky, kuše a luky. Na bojišti se budou nacházet také těžké obléhací stroje jako jsou katapulty, balisty a trebuchety, které můžete obsluhovat.

Na bitevním poli se bude moci střetnout až 64 hráčů. Vývojáři lákají na více map a herních funkcí. Chtějí vytvořit ultimátní bojovou simulaci, která se přiblíží realitě svou brutalitou.