Survival horor Chernobylite poodhaluje další část příběhu. Po traileru věnovaném příběhu Taťány se podíváme na příběh Igora a jeho strašlivá muka.

Igor je hlavní hrdina této hry. Jde o bývalého zaměstnance černobylské elektrárny, který se vrací do Uzavřené zóny poté, co přes 30 lety za záhadných okolností zmizela jeho snoubenka Taťána.

„Nic v Uzavřené zóně není takové, jak se zdá, ani čas, možná ani vaše vlastní záměry,“ vzkazují vývojáři ze studia The Farm 51. Jinými slovy, v Zóně není čas jednoduchou, lineární záležitostí. Budete muset učinit rozhodnutí, která ovlivní váš konečný osud - a dokonce změní minulost. Nejdůležitější otázkou však bude: Dovedou vás k Tatianě?

Přečtěte si také: Vývojářský deník Stalkera 2 odhaluje další detaily

Chernobylite je sci-fi hororový survival kombinující volný průzkum znepokojivého světa s náročnými souboji a nelineárním příběhem. Na titul se můžete těšit během léta letošního roku (dříve se uváděl červenec) ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Na pozdější termín letošního roku jsou v plánu verze pro PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Hra je dostupná v předběžném přístupu na Steamu.