Temná a hororová survival akce s RPG prvky, která se odehrává v uzavřené zóně Černobylské jaderné elektrárny, vyjde v plné verzi na PC, PlayStation 4 a Xbox One v červenci/júli letošního roku.

Dříve polská společnost The Farm 51 slibovala Chernobylite ve druhém čtvrtletí 2021. Plná verze se od té současné v předběžném přístupu na Steamu bude lišit. Tvůrci přidají nový obsah, funkce, dabing a lokalizace, včetně českých titulků.

Přečtěte si také: Biomutant láká do rozsáhlého herního světa

Finální verze Chernobylite bude díky času navíc větší a plná doplňků rozšiřující a obohacující herní zážitek. Mezi ně patří další lokalita, nové zbraně, noví nepřátelé, rozsáhlá spolupráce s dalšími postavami a spousta vylepšení ve fungování stávajících mechanik a nástrojů.

Pokud hrajete Chernobylite v Early Access verzi, tak si můžete stáhnout aktualizaci The Final Stage. Ta obsahuje další části příběhu, vylepšení a nový obsah.

Chernobylite láká na hororové dobrodružství v post-apokalyptické atmosféře Ukrajiny, která je poznamenána neštěstím v Černobylu. Hlavní hrdina, odhodlaný najít svou milovanou Tatianu, bude zpochybňovat zákony prostoru a času, čelit zákeřným tvorům a nebezpečným tajemstvím, aby přežil den po dni.