Máme pro vás pozvánku na druhý ročník Czech & Slovak Direct Showcase, který je v produkci redakce Indian-tv.cz.

Na show se představí nejlepší a nejzajímavější hry od českých a slovenských vývojářů. Mimo jiné se ukážou Bulánci, BZZZT, MATCHO, American Truck Simulator, Mimi and Lisa's a další.

Ve zhruba hodinové show bude 41 her. Z toho 35 nových her, včetně více než 5 celosvětových premiér. Dále nové gameplay záběry a novinky z vývoje. Připraveno je také několik velkých překvapení, takže se všichni máme na co těšit.

„Možná se z toho nakonec opravdu stane tradice. Ale je za tím šíleně moc práce. Nejen mé a našeho týmu, ale také všech zúčastněných vývojářů, kteří se snaží udělat vše, aby předvedli to nejlepší!“ napsal na svém Facebooku producent Filip „Fiola“ Kraucher. Fiola rovněž slibuje, že nebudou žádné dlouhé a nudné prostoje. Čistě gameplay trailery a oznámení.

Czech & Slovak Direct Showcase 2022 vypukne v pondělí 14. 11. od 19:00 našeho času. Show bude v angličtině a sledovat ji můžete zde.

Letos se české a slovenské hry budou oslavovat v týdnu od 14. do 20. 11. V té době budou probíhat slevy na různých platformách. Loni to byl hlavně Steam a GOG. Část her byla zlevněna také na Xbox Store, PlayStation Store, Nintendo eShop, Google Play a App Store.

Trailer na Czech & Slovak Direct Showcase 2022