"Kdo se vleče, neuteče!" hlásá slogan staré klasické multiplayerové hry Bulánci z roku 2001, která slaví 15 let od prvního vydání. Při té příležitosti vývojáři ve spolupráci s Xzone.cz vydali trička s motivem hry, které jsou nyní ke koupi. Na co dalšího se ještě můžeme těšit?

Jak už jsem zmínil, jsou dostupná nová trička. Aktuálně je k dispozici černé tričko s logem hry v dámském a pánském provedení, ale chystá se i druhá série, u které potisk rozhodnou sami hráči. Cena triček vás už ovšem nepotěší. Trička stojí 699 Kč (27€), ale na druhou stranu sami vývojáři ručí za kvalitu potisku a každý kus vlastnoručně kontrolují. Pokud nebudete s tričkem spokojeni, vývojáři vám ho rádi vymění. Výměna je možná i v případě, že jste si vybrali špatnou velikost.

Co se dále chystá? Nebudeme si nic namlouvat, prakticky nic o tom nevíme. Víme jen to, že se chystá "několik překvapení". Nejvíc by všem samozřejmě udělala radost nová hra, nicméně takové štěstí nejspíš mít nebudeme. Pro více informací o hře navštivte oficiální web bulanci.cz, na kterém najdete i Facebook a Twitter vývojářů.

Co si myslíte o nových tričkách? Máte nějaký tip, co by se mohlo chystat? Přispějte se svým názorem do komentářů pod příspěvkem!