Předplatitelé služeb Xbox Live Gold a Xbox Games Pass Ultimate se v průběhu listopadu mohou těšit na nové hry zdarma. Jak je u Microsoftu už delší dobu zvykem, společnost vybírá starší kousky, které nejsou tolik známé.

Za to nejzajímavější osobně považuji netradiční Moving Out, který bude dostupný od 1. 11. do 30. 11. pro Xbox One a Xbox Series X/S. Jedná se o bláznivý simulátor, ve kterém musíte prokázat svou zručnost při stěhování v rušném městě Packmore. Hra je založena na fyzice a soustředí se na spolupráci s dalšími hráči v lokální kooperaci.

V Kingdom Two Crowns se ocitnete v kůži panovníka, jenž se snaží vybudovat své království od nuly. V cestě vám bude stát Chamtivost. Hru si můžete do digitální knihovničky pro Xbox One a Xbox Series X/S přidat od 16. 11. do 15. 12.

U her z generace Xboxu 360 došlo ke změně. Hráči z České republiky budou mít v nabídce Rocket Knight (od 1. 11. do 15. 11.) a LEGO Batman 2 (od 16. 11. do 30. 11.), zatímco pro Slovensko to jsou tituly Dark Void a Hydro Thunder. Termíny zůstávají stejné, stejně tak možnost zahrát si je skrz zpětnou kompatibilitu na Xboxu One a Xboxu Series X/S.

Microsoft nevysvětlil z jakého důvodu má Česko a Slovensko rozdílné hry.