Pokud nejsou nové vozy a tratě tím, co vás drží při hraní Gran Turisma 7, tak do červnové aktualizace vývojáři kromě standardního obsahu přibalili ještě další menu, které rozšiřuje singleplayerovou část v kavárně.

Vezmeme to ale postupně. Aktualizace 1.17 vyjde zítra 23. 6. a přidá tři nové vozy, včetně vzácného hot-rodu a legendárních monster cars. Konkrétně se jedná o Ford 1932 Ford Roadster, SUZUKI V6 Escudo Pikes Peak Special '98 a SUZUKI Vision Gran Turismo (Gr. 3 verze).

Podívejte se v galerii na nové automobily:

Dále došlo k přidání závodní tratě Watkins Glen International, jež má celkovou délku 5423 metrů, celkové převýšení 41 metrů, 11 zatáček a nejdelší rovinka měří 560 metrů. Na výběr bude z rozvržení „Watkins Glen – dlouhá trať“ a „Watkins Glen – krátká trať“.

„Watkins Glen International se nachází přibližně 260 mil severozápadně od New Yorku a leží téměř ve středu státu New York. Jedná se o silniční trať s dlouhou historií, která byla založena v roce 1956 v kopcovité oblasti se spoustou přírody kolem. První polovina je vysokorychlostní úsek se středně rychlými a vysokorychlostními zatáčkami a druhá polovina je pak technický úsek s řadou ostrých zatáček. Je na ní mnoho stoupání a klesání a díky své úzké šířce je fantastickým místem pro napínavé souboje na trati. Jedním z nejzajímavějších míst na této trati je úsek, který vede od druhé části cílové rovinky přes vysokorychlostní šikanu, která se pak napojuje na nakloněnou pravotočivou vnější smyčku „Outer Loop“. Rozdíl mezi „dlouhou tratí“ a „krátkou tratí“ spočívá v úseku zvaném „Boot“, který je v kratším uspořádání vypuštěn,“ uvádějí autoři hry.

Podívejte se na novou trať v galerii:

Nová trať byla přidána také do sekce vybraných v režimu Scapes.

Na závěr další menu v kavárně. Tato extra menu nabízejí nové sběratelské úkoly na různá témata a jsou přístupné všem hráčům, kteří dosáhli konce hry a mají sběratelskou úroveň určité úrovně.

  • „Sbírka: Toyota 86“ je dostupná na sběratelské úrovni 20.
  • „Sbírka: Honda Type R“ je dostupná na sběratelské úrovni 20.
  • „Sbírka: Rotační motory“ je dostupná na sběratelské úrovni 32.