Sedmý měsíc aktuálního kalendářního roku bude opět velmi silným měsícem v předplatném PlayStation Plus. Sony pro červenec vybrala akční střílečku, zajímavé akční stealth dobrodružství a arkádovou bojovku.

Majitelé konzolí PS4 a PS5 s předplatným PS Plus si budou moci do své digitální knihovničky přidat first-person střílečku Call of Duty: Black Ops 4 z roku 2018 a WWE 2K Battlegrounds z roku 2020. Majitelé PS5 k tomu ještě získají A Plague Tale: Innocence z roku 2019 s českými titulky. Všechny hry budou dostupné od úterý 6. 7. do 2. 8. 2021.

Přečtěte si také: Červencové hry s předplatným Xbox Live Gold

CALL OF DUTY: BLACK OPS 4

Call of Duty: Black Ops 4 se oproti předchozím dílů soustředí na multiplayer a zombíky. Kampaň pro jednoho hráče tady nehledejte. Místo toho se dostanete do víru online zápolení na nejrůznějších mapách a užijete si bitvy s nemrtvými. Multiplayer je zasazen mezi Black Ops 2 a Black Ops 3.

WWE 2K BATTLEGROUNDS

Studio Saber Interactive ve spolupráci s 2K Games a 2K Sports vytvořilo arkádovou verzi wrestlingu. V recenzích hra moc dobře nedopadla, ale když je zdarma, tak proč nevyzkoušet.

A PLAGUE TALE: INNOCENCE

A Plague Tale: Innocence od Asobo Studio a Focus Home Interactive (s českými titulky) osobně považuji za černého koně roku 2019. Titul vypráví chmurný a dojemný příběh a nabízí hratelnost, která je kombinací akce a dobrodružství. Sledujete cestu Amicie a jejího mladšího bratra Huga, kteří se pokoušejí přežít v drsném světě sužovaném válkou a černou smrtí. Sourozence pronásleduje inkvizice a hordy divokých krys.

Navíc Sony dává předplatitelům PS Plus verzi pro PlayStation 5, která je vylepšena po vizuální stránce (běží v rozlišení 4K při 60 snímcích za sekundu), využívá rychlý SSD disk a funkce bezdrátového ovladače DualSense v podobě adaptivních spouští a haptickou odezvu synchronizovanou s 3D zvukem.

Pokud vás A Plague Tale: Innocence zaujme, tak v roce 2022 pro PlayStation 5, Xbox Series X/S a PC vyjde pokračování pod názvem A Plague Tale: Requiem.

Do 6. 7. můžete využít aktuální nabídku, která zahrnuje kooperativní špionážní dobrodružství Operation: Tango pro PS5 a PS4 hry Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown a Star Wars: Squadrons.