Zveřejněním minutového launch traileru lákání na vydání Call of Duty: Modern Warfare 2 neskončilo, nýbrž začalo. Přichází live action filmeček Squad Up s hollywoodskými celebritami a dalšími slavnými osobnostmi.

Účinkují: Nicki Minaj, Pete Davidson, Lil Baby, Kane Brown, Bukayo Saka, Lando Norris, Jalen Ramsey, David Long Jr. a Faze Clan’s Nuke Squad.

Na video se podívejte nahoře. Teď se pojďme podívat na trailer vyzdvihující možnosti PC verze Call of Duty: Modern Warfare 2. Activision uvádí, že vám umožní změnit více než 500 nastavení, včetně zajímavých věcí, například možnost nastavit si vlastní limity snímkové frekvence nebo posuvníky FOV pro režimy vozidla, třetí osoby a první osoby.

Samozřejmě nechybí podpora ultraširokých monitorů a rozlišení 4K. Trailer také zmiňuje Ricochet Anti-Cheat pro ochranu poctivé hry v multiplayeru, i když v betě moc tenhle systém nefungoval.

Call of Duty: Modern Warfare 2 vyjde 28. 10. letošního roku na PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4 a Xbox One. PC verze se bude prodávat i na Steamu. Pokud si předobjednáte digitální verzi, budete si moci kampaň zahrát o týden dříve.