OPRAVA: Nasledujúci článok vychádzal z nepresných zdrojov, opravu nájdete tu. Za nepresné informácie sa ospravedlňujeme.

Pôvodný text článku:

Shodneme se na tom, že Cyberpunk 2077 bude vskutku velkou rybou, kterou za přibližně tři čtvrtě roku budeme moci vylovit z hráčského rybníčku, pokud nedojde k nějakému protažení - sám Zaklínač 3 byl z pevného data vydání nakonec odložen o pár měsíců. Avšak Cyberpunk 2077 není jediným titulem, na kterém CD Projekt pilně pracuje. Polští vývojáři mají opravdu napilno, jelikož připravují nejenom jednu, ale rovnou tři hry z tohoto universa. Potvrdil to šéf studia Adam Kiciński pro Bankier.

Hlavní hrou z této trojice je samozřejmě samotný Cyberpunk 2077. Další tým čítající 40 vývojářů ve Varšavě momentálně maká na multiplayerové hře. Konkrétní informace nejsou známy, ale pořád je to víc než u třetí hry, u které se ví akorát to, že se o ní ví. Je zasazená v tomto universu, tečka. Pro studio se má jednat o opravdu velký a inovativní projekt, zaznělo z úst jeho viceprezidenta. Že by Cyberpunk VR?

Jak trefně podotýká server GamingBolt, celkové nasazení CD Projektu je velice úctyhodné. V zápřahu je pět vývojářských týmů, z nichž tři dělají na Cyberpunk hrách, čtvrtý má pod správou Gwent a ten poslední pracuje na dosud neoznámeném titulu. Jedná se o další AAA RPG a mělo by vyjít do přespříštího roku. Zde se necháme překvapit, na dalšího Zaklínače asi můžeme zapomenout a zase čtyři Cyberpunk hry by mohly být až moc.