Moderátor a producent Geoff Keighley před tím varoval a doufal, že vydavatelé a vývojáři nebudou mít vlastní prezentace, aby nevznikal zbytečný chaos. Raději by byl, aby se oznámení rozdělila mezi Summer Game Fest, Future Games Show, Xbox & Bethesda Games Showcase a PC Gaming Show.

Do přání mu ale postupně hodil vidle Devolver Digital, který svou neobvyklou tiskovou konferenci bude mít v pátek po půlnoci, a Microsoft s pokračováním prezentace nazvané Xbox Games Showcase Extended. Ta proběhne pouhé dva dny po hlavní tiskové konferenci s Bethesdou.

Teď se k nim přidává Capcom. 35minutová prezentace Capcom Showcase 2022 se uskuteční 14. 6. o půlnoci našeho času a zaměří se na novinky a aktualizace dříve oznámených her. Přesnější informace se dozvíme později.

Už nyní lze ale očekávat spíše novinky o dříve oznámených titulech. Těch Capcom nemá málo. Mimo jiné Resident Evil 4 remake, Street Fighter 6, Pragmata, Exoprimal, Monster Hunter Rise: Sunbreak, Capcom Fighting Collection nebo Resident Evil Village VR.