Známý insider AestheticGamer, který se specializuje na informace o Capcomu a sérii Resident Evil, přišel další várku zajímavostí o japonské společnosti. Podle jeho důvěryhodných zdrojů se mají fanoušci nač těšit a Capcom doufá, že velké tituly přinesou velké výdělky.

Na období nadcházejících 12 měsíců (od 1. 4. 2020 do 31. 3. 2021) má Capcom údajně naplánováno celkem pět her. Jedním z nich by měl mít menší, středně velký titul, což by mohlo znamenat něco jako Mega Man nebo Ace Attorney. Zbývající čtyři tituly jsou však velkými projekty, včetně dvou Resident Evil dílů. Jedním z nich je samozřejmě blížící se remake Resident Evilu 3, zatímco druhý je nový, dosud neohlášený díl.

AestheticGamer si je jistý, že mezi těmito hrami není remake Resident Evil Code Veronica, stejně tak se v současné době nemá pracovat na oživení Dino Crisis. Na něm vývojáři nějakou dobu dělali, pak ale bylo rozhodnuto o zastavení vývoje a není v plánu, aby se k projektu v blízké budoucnosti vrátili.

Co by mohly být další hry? Spekulace zmiňují bojovku Street Fighter 6, akční RPG titul Dragon's Dogma 2 nebo komplexní remake Onimushy.