Vydání Call of Duty: Vanguard je teprve začátek. Společnost Activision se připravuje na důležité týdny a měsíce. 5. 11. dorazí Call of Duty: Vanguard s plnohodnotnou singleplayerovou kampaní, zombie režimem a multiplayerovými boji. První sezóna ve hře začne 2. 12. a přinese nové mapy, další vybavení a aktualizaci zombie módu.

Od 5. 11. budou v kompetitivním multiplayeru Call of Duty: Vanguard k dispozici tyto známé režimy: Free for All, Team Deathmatch, Kill Confirmed, Domination, Search & Destroy, Hardpoint a Patrol. Ty doplní Champion Hill (zcela nová varianta testovaná v betě) a 16 map. Ve hře bude na výběr 12 operátorů.

Mezitím dojde na vylepšenou verzi mapy Shipment a konečně, 2. 12. dojde k přejmenování Call of Duty: Warzone na Call of Duty: Warzone Pacific. S tímto krokem se změní mapa na Caldery, která je zasazena kamsi v Tichém oceánu. Ta by měla být podobě velká jako Verdansk (stávající mapa Warzone), ale podrobnosti se teprve dozvíme.

Zatím víme pouze to, že ostrov je popisán jako ostrov s bujnými lesy a skalnatými útesy. Nabídne také bílé písečné pláže a tajemné ruiny. Nad mapou se tyčí spící sopka, která se nejspíš později probudí.

Call of Duty: Warzone Pacific se pochlubí také jiným arzenálem, který nabídne zbraně a vybavení z druhého světové války, stejně tak ale zbraně ze stávající verze Warzone. Očekávat můžete také nová vozidla.

Hráči se mají těšit také na režim ve stylu Dogfightingu. Vanguard Royale je nový mód, který hráčům umožní vzlétnout do oblak nebo manévrovat s AA zbraněmi a bojovat proti vzdušným útokům. Později v první sezóně můžete očekávat návrat režimu Plunder ze současného Verdanska, v němž hráči bojují o získání co největšího množství peněz za vítězství.

Další důležitou novinkou je nový anti-cheat systém nazvaný Ricochet, od kterého si studio Raven Software slibuje, že zabezpečí hru před podvodníky a cheatery.

Call of Duty: Warzone Pacific bude nadále free-to-play a bude podporovat cross-play i cross-progres, stejně jako původní Warzone. Majitelé Call of Duty: Vanguard budou moci na mapě Caldera hrát exkluzivně o 24 hodin dříve.

Hráči současné verze Call of Duty: Warzone se mohou 30. 11. těšit na oslavu a rozlučku s mapou. Pravděpodobně dojde ke zničení ostrova.

PRVNÍ OBRÁZKY Z CALL OF DUTY: WARZONE PACIFIC