Od svého vydání se battle royale pro Call of Duty Modern Warfare - tedy bezplatný Warzone - těší velké oblibě. Hru si už 14. 3., to znamená čtyři dny po vydání, zahrálo přes 15 milionů hráčů. Nyní vývojáři vydali jeden z prvních větších updatů, který potěší zejména vlky samotáře.

Warzone Solos vám dovolí hrát zcela osamoceně bez ostatních spolubojovníků. Bez hráčů ve skupině šlo hrát již od vydání, stačilo v menu vypnout Squad Fill. Rozdíl je ovšem v tom, že ostatní hráči mohli být klasicky ve skupině o třech i dvou hráčích a šlo o takový nevyrovnaný mišmaš, kdy byly situace, kdy jste zkrátka byli ve velké nevýhodě. Solos celé hrací pole vyrovná a po mapě budou pobíhat hráči pouze po jednom, což těm, kteří preferují sólo hraní, zásadně hru a zážitek z ní zlepší.

Vývojáři mód na svém webu popisují jako „free-for-all v obrovském měřítku”. V ničem jiném se ale Warzone Solos od klasického Warzone neliší; je zde stejný přístup ke kontraktům i možnost se vykoupit vyhráním duelu v gulagu. Jediná změna přichází samozřejmě v tom, že pokud zemřete i v gulagu, je to definitivní konec a nikdo vás logicky nemůže vykoupit.

Nutno na závěr také podotknout, že se Solos vztahuje pouze na Warzone - tedy battle royale - Plunder zůstává beze změny.