Aktualizace: Tak jsme nakonec nemuseli čekat tak dlouho. Dnes k večeru Activision přinesl minutový trailer, který láká na operaci Monarch. V rámci té se v Call of Duty: Warzone objeví Godzilla i King Kong.

Jak to bude probíhat? To v současné době nevíme. Musíme si počkat na to, zda se budeme moci do boje mezi monstry zapojit. Byla by škoda, kdyby byla pouze na pozadí battle royale bitvy.

Každopádně, operace Monarch bude v Call of Duty: Warzone spuštěna 11. 5. 2022.

NA NĚKTERÝCH PLATFORMÁCH SE VRÁTÍ STARÁ MAPA

Pokud máte raději klasiku a neláká vás Godzilla ani King Kong a nedokážete si zvyknout na novou mapu zasazenou do Pacifiku, tak do Call of Duty: Warzone se má v budoucnu vrátit Verdansk. Má se tak stát v příštím roce a pouze na některých platformách. Alespoň takto to řekl Alex Summers, jenž je odpovědný za live service prvky ve Warzone, v nedávném streamu.

Co znamená jen na některých platformách? Možností je více. Jak víme, tak Call of Duty: Warzone je postaveno na starém enginu, který dost limituje vývojáře. Z toho důvodu můžeme nejspíš vyloučit PS4 a Xbox One verze. Jistí si nemůžeme být ani příchodem původní mapy do PC, PS5 a Xbox Series X/S verzí. Nesmíme totiž zapomenout, že Activision chystá mobilní verzi této battle royale akce, stejně tak Warzone 2, které má být pouze pro PC a next-gen.

Připomeňme, že klasický Verdansk byl zničen jadernou bombou během události v dubnu 2021. Později byla mapa nahrazena verzí arény ve stylu roku 1984 a v současné době je k dispozici mapa s názvem Caldera, která je zasazena v Tichomoří.