Bez jakéhokoliv oznámení se na konzolích nové generace a na PlayStationu 4 Pro a Xboxu One X objevil již třetí balíček vylepšující rozlišení textur v Call of Duty: Modern Warfare a Call of Duty: Warzone. Tento balíček „podporuje ty nejdetailnější textury pro zbraně a Operátory.“

Toto vylepšení je zcela zdarma a jediné, co budete potřebovat, je 8,4 GB volného místa na svém PS4 Pro nebo PlayStationu 5, zatímco na konzolích od Microsoftu je to 7,9 GB. Nesmím také zapomenout zmínit, že balíček je doporučován, pouze pokud máte obrazovku s vysokým rozlišením a v případě, že vlastníte základní verzi PlayStationu 4, byste ho raději měli nechat bez povšimnutí.

Přečtěte si také: Letošní Call of Duty údajně přinese korejskou válku

Když už jsme u toho Call of Duty, tak nejnovější díl s podtitulem Black Ops Cold War je do dnešního dne k vyzkoušení zdarma. Nedávno byla dokonce spuštěna druhá sezóna, která s sebou přinesla řadu novinek. Mezi ně patří například šest nových zbraní, 4 mapy pro multiplayer a herní režim Zombies se dočkal nového herního zážitku v podobě Outbreaku.

Druhá sezóna byla spuštěna také v Call of Duty Warzone. Zde se můžete těšit na nová místa k objevování, která obohatila už tak napěchovaný Verdansk. Navíc se také začíná proslýchat, že tohle bude poslední sezóna, kterou hráči Warzonu odehrají na půdě Verdansku. V následující sezóně by totiž mělo dojít k přesunu na zcela novou mapu, která bude tematicky více zapadat do událostí Studené války.