Pokud jsou informace od insidera Toma Hendersona správné, tak už příští rok bychom si měli zahrát nový díl populární battle royale akce Call of Duty Warzone. Studia Activisionu mají usilovně pracovat na Call of Duty Warzone 2, které dorazí v roce 2023 pouze na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Má jít o úplně novou hru, zcela odlišnou od té současné. To znamená, že v Activisionu zvolili jiný způsob. Zatímco Fortnite od Epic Games se drží svého a pouze přichází s novými kapitolami, které jsou zajímavé a často značně odlišné, tak v Activisionu se rozhodli pro úplně nový titul.

Čekat můžeme nové zbraně a novou mapu. Ze současného Call of Duty: Warzone by nebylo údajně možné nic přenést, tedy nejspíš ani položky, které jste si koupili.

Henderson se svými informacemi přišel v návaznosti na zprávu agentury Bloomberg. Ta uvedla, že po akvizici Activisionu Blizzard společností Microsoft jsou pro PlayStation plánovány nejméně tři hry ze série Call of Duty. Jednou z nich je Call of Duty Warzone 2.

Tom Henderson je známý leaker her Battlefield a Call of Duty, ale v každém případě musíme mít vždy na paměti, že to, co je uvedeno, jsou jen zvěsti, nikoli oficiální informace. Také plány Activision Blizzard a, pokud se akvizice potvrdí, Microsoftu se mohou změnit ještě před vydáním Call of Duty Warzone 2.

V souvislosti se zprávami o budoucnosti Call of Duty se objevil další únik. Podle něho bude Call of Duty: Modern Warfare 2, které údajně dorazí v letošním roce, posledním restartem známé ságy od Infinity Ward. Místo restartu třetího dílu se má studio zaměřit na vývoj nové ságy. Zdrojem této informace je Ralph, jenž je považován za spolehlivého insidera.