Zombie mód je velice populární záležitostí mnoha her v sérii Call of Duty. Z původně malého herního režimu Nazi Zombies pro Call of Duty: World at War se stala obrovská populární a téměř samostatná záležitost. Navzdory veškerému očekávání a různým dohadům jsme se u loňského Modern Warfare mrtvých příšer lačnících po lidském mase nedočkali. Jak se ale zdá, všechno mohlo být úplně jinak, jelikož jeden z bývalých předních výtvarníků v Infinity Ward Aaron Beck nasdílel na svůj instagramový účet trojici obrázků, ukazujících počáteční práce na tvorbě tohoto modu pro Modern Warfare 2019.

“Konečně jsem dostal povolení ke sdílení dalších obrázků z Modern Warfare! Takže pro začátek zde mám nepoužitý koncept ze začátku produkce. Říkal jsem si, že by bylo zábavné hrát si s klasickou hratelností zombíků v Call of Duty. Ukážu vám zde nějaký druh ruské speciální jednotky a jeho dvojici robotů, kteří drží v zajetí nakažené zombie vojáky na vodítku kolem krku,” píše Aaron pod svým příspěvkem.

Zdá se tak, že Zombie mód pro Call of Duty: Modern Warfare měl pro nás připravený velký zvrat ve formě lidského elementu. Jaké by to bylo, se však už nedozvíme, jelikož je velice pravděpodobné, že se Infinity Ward soustředí na vylepšování multiplayeru a hlavně Warzone. Třeba se jej dočkáme v následujícím díle a šušká se, že bychom se mohli vrátit k sérii Black Ops, se kterou máme zombíky spojené snad nejvíce.

Přečtěte si také: Call of Duty: Warzone na omezenou dobu nabízí bitvy pro 200 hráčů