Včerejší oznamovací trailer byl jenom začátek marketingové kampaně nového Call of Duty. Netrvalo dlouho a konečně vidíme, jak hra vypadá za běhu a čemu bude čelit „ultimátní tým“.

Gameplay záběry nás zčásti provedly jednou z misí singleplayerové kampaně, konkrétně s názvem Dark Water. Ta se odehrává na ropné plošině. Fanouškům původní Modern Warfare trilogie se přitom na první pohled rozhodně vybaví mise jako Crew Expendable z původního Modern Warfare nebo The Only Easy Day... Was Yesterday z Modern Warfare 2. Z obojího si mise rozhodně bere velkou inspiraci.

Co se týče nějakých vyložených a zjevných změn v hratelnosti, tady už trochu tápeme. Hlavním důvodem, proč jsme ale viděli tuto misi, je hlavně nová technologie vody, která má tvořit dynamické prostředí a různě hýbat s lodí.

Více informací o hře jsme vám přinesli již včera, včetně příběhu, co se děje s novou verzí battle royalu Warzone nebo jak budou všechny týmy pracovat s jedním enginem.

Call of Duty: Modern Warfare 2 vyjde 28. 10. na PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S a Xbox One. Navíc po pěti letech se Call of Duty vrací na Steam a přidává se k hrám, kde PC verze stojí 70 eur.