Je to pouze dva měsíce od té doby, co Mixer zlákal na svojí stranu světoznámého Ninju. Tak nyní se může pyšnit další velkou rybou a tou je bývalý profesionální hráč CS:GO Michael Grzesiek, kterého zná herní svět spíše pod přezdívkou shroud

Shroud se mohl na svých steamech pyšnit hlavně všestranností jeho hraní. Dříve byl součástí profesionálního týmu Cloud9, se kterým se mu podařilo získat i spoustu výher.  V roce 2017 odchází po vlastním rozhodnutí na lavičku a o rok později končí s profesionálním hraním nadobro. 

Občas si tedy ještě zahraje Counter-Strike se svým týmem Old Guys, ovšem jak sám řekl, tak už jen spíše pro srandu. Taky se na Twitchy proslavil jako velmi univerzální hráč hlavně tedy FPS her. V poslední době tedy to byly hlavně Apex Legends, PUBG, CoD Black Ops4 nebo také Fortnite.

"Same shroud. New home," takto reaguje na svém Twitteru bývalá hvězda Twitche. K dnešnímu dni měl necelých 27 tisíc předplatitelů a dělalo to z něj tak 3. největšího streamera celé platformy. A již teď na jeho Mixer profilu probíhá odpočet jeho prvního vysílání na které se můžeme těšit již ve 2:00 našeho času. Jde tedy vidět, že Microsoft to se svým Mixerem myslí opravdu vážně a že v budoucnu bychom se mohli dočkat dalších známých jmen, které přeběhnou na druhou stranu. 

Stejně jako tomu bylo u Ninji, tak i zde můžete využít limitované akce a claimnout sub zdarma. Na nový účet shrouda a odpočet se můžete podívat ZDE.