Studio Blue Machu nám představilo svoji hru se jménem Void Bastards. Podle slov autorů se jedná o first-person střílečku s komiksovou grafikou, silně inspirovanou sérií Bioshock a hrou System Shock 2. Nejedná se o náhodu, neboť lídrem vývoje je Jonathan Chey, který je spoluzakladatelem Irrational Games, studia stojícím za oběma projekty. 

Hráči se dostanou do kůže jednoho z mnoha vesmírných zločinců a budou se snažit získat co nejlepší kořist. Aby ji našli, musí projít přes spousty nebezpečných vesmírných lodí. Vše se odehrává v oblasti známé jako Sargasso Nebula. Nejzajímavější je pravděpodobně systém smrtí. Pokud umřete, tak vám bude přidělena jiná postava z "nekonečného pytle zločinců".

Hra zatím nemá pevné datum vydání, ale měla by se objevit příští rok, jak říkají její stránky na Steamu a Humble Bundle. Ten je zároveň i distributorem. Zahrát si ji bude možné jak na PC, tak i na Xbox One. A pokud při vydání budete vlastnit Xbox Game Pass, tak si ji budete moct hned přidat do vaší knihovny.

A jak se hra líbí vám? Dejte nám vědět do diskuze.