Synchronizovaný kooperační multiplayer je velkým lákadlem připravované hry Bus Simulator 21. Společnosti astragon Entertainment a stillalive studios na novinku upozorňují v novém traileru.

V kooperativní multiplayeru budou moci až čtyři hráči společně řídit autobusovou společnost, plánovat trasy, nakupovat nové autobusy do svého vozového parku a společně jezdit na vlastních linkách jako tým.

Přečtěte si také: Bus Simulator 21 láká na řízení autobusu i firmy samotné

Přepracovaná umělá inteligence dopravy a chodců, vylepšená grafika i dynamický denní a noční cyklus úzce propojený se systémem dopravních špiček a nejrůznějšími povětrnostními podmínkami navíc zajišťují ještě působivější zážitek z jízdy autobusem,“ dodávají tvůrci s tím, že se vše odehraje na dvou mapách: zbrusu nové americké mapě Angel Shores a přepracované verzi evropské mapy Seaside Valley z předchozího dílu.

Bus Simulator 21 vyjde 7. 9. letošního roku na PC, PlayStation 4 a Xbox One - do řidiče autobusu se budete moci vžít i na konzolích nové generace. Cena hry byla stanovena na 34,99 eur za PC verzi a 49,99 eur za konzolové verze.