Aktualizace (11:40): Stačilo pár hodin od vydání původní verze článku a Bulánci 2.0 překonali hranici třech milionů korun. Hra díky tomu obdrží crossplatformní multiplayer, editor úrovní, verzi pro mobilní telefony a verzi pro MacOS.

Uvidíme, zda vývojáři představí další cíle.

PŮVODNÍ ZPRÁVA

Bulánci 2.0 se zapsali do historie Startovače, když požadovaných půl milionu korun od hráčů vybrali za pouhou hodinu a 45 minut. Dnes v dopoledních hodinách mají na kontě přes 2,8 milionu korun. Vývojáři z českého studia SleepTeam jsou pochopitelně nadšeni, zajišťují další odměny pro podporovatele a stanovili cíle kampaně.

Vznik Bulánků 2.0 pro PC a konzole byl stanoven na 500 tisíc. Díky 750 tisícům se hry dočkají i uživatelé MacOS. 1,5 milionu korun zajistilo vytvoření verze pro mobilní telefony a 2,3 milionu zase editor úrovní.

Přečtěte si také: Legendární Bulánci se po 20 letech vrací ve velkém stylu: 3D válka polštářů pro PC i konzole

Pokud se vyberou tři miliony korun, tak hra bude mít crossplatformní multiplayer, aby si všichni mohli zahrát hezky společně bez rozdílů platforem.

U obrázku z průběhu kampaně můžeme vidět také vytvoření Bulánků pro VR za necelou miliardu. To je samozřejmě pouze vtip ze strany tvůrců.

Bulánci 2.0 vyjdou v roce 2022. V rámci odměn na Startovači si můžete koupit PC verzi, včetně předběžného přístupu do vývojové hry. Ten je v plánu na začátek příštího roku.

V době psaní článku je dostupná odměna Sběratelská figurka Uzlíka za 1000 Kč (včetně PC verze), Stolní hra Bulánci za 1900 Kč (včetně sběratelské figurky bulánka a PC verze hry) nebo Speciální bonusy ve hře za 2900 Kč.

Více na Startovači zde.